Гайдай спростував фейк росіян, буцімто Білогорівку зруйнували не вони

Гайдай спростував фейк росіян, буцімто Білогорівку зруйнували не вони

Укрінформ
Мешканку Білогорівки на Луганщині загарбники змусили брехати, що селище зруйнували ЗСУ, але її односельці її викрили.

Як передає Укрінформ, про це начальник Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай розповів у Телеграмі.

«Останні тижні головну роль у роликах роспропагандистів з окупованого Лисичанська грає місцева мешканка селища Білогорівка. Жінка дякує оркам за «асвабаждєніє», розповідає, що ЗСУ зруйнували селище, вигадує нісенітниці про повішених жінок. Цю тьотю в роликах впізнали жителі Білогорівки, які евакуювалися в безпеку і не змогли змовчати, почувши відверту брехню колаборантки», - зазначив Гайдай.

Він запевнив, що насправді її власну хату розбили саме рашисти, мало того – пропагандисти це зафільмували.

Читайте також: На Луганщині ворог розміщує особовий склад у будинках, прикриваючись цивільними - Генштаб

«Говорять, жіночка останні 10 років ніде не працювала, зловживали алкогольними напоями. Під час бойових дій, за свідченнями односельців, займалася разом з родиною мародерством. А потім виїхала до Лисичанська та стала зіркою російської пропаганди за харчі. Проте забула розказати, як її власний будинок з танка розстріляли «асвабадітєлі». Просто, щоб зняти сюжет», - зауважив очільник області.

У відео, розміщеному ним на своїй сторінці, росіяни б ‘ють з танку по вулиці Дружби – саме по хаті цієї Олени. І не тільки її. Після таких обстрілів Білогорівки більше нема, все розбито вщент.

Як повідомляв Укрінформ, за даними Генерального штабу ЗСУ, війська рф розміщують особовий склад у житлових кварталах Рубіжного на Луганщині, прикриваючись мирним населенням.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-