Кількість хворих мешканців львівського модульного містечка зросла до 53

Кількість хворих мешканців львівського модульного містечка зросла до 53

Укрінформ
У Львові до 53 осіб зросла кількість хворих з-поміж вимушених переселенців модульного містечка, в яких підтвердили кишкову інфекцію, з них – 30 дітей.

Про це повідомили у Львівському обласному лабораторному центрі на сторінці Фейсбуку, передає Укрінформ.

«До 53-х (30 дітей) збільшилася кількість хворих на кишкову інфекцію переселенців з модульного містечка у Львові», - йдеться у повідомлені.

Як зазначають у лабцентрі, у 42 людей (з них - 21 дитина) - легкий перебіг захворювання. Нових госпіталізованих немає. А також сьогодні з Львівської обласної клінічної інфекційної лікарні вже виписали 5-х дітей.

Читайте також: У польському центрі для біженців отруїлися українці - ЗМІ

Як повідомила завідувачка відділу моніторингу та реагування на небезпеки Львівського обласного центру контролю та профілактики хвороб МОЗ України Ірина Куліш, лабораторні дослідження та протиепідемічні заходи у модульному містечку Львова тривають.

Як повідомляв Укрінформ, 5 березня у Львівському модульному містечку виявили хворих з кишковою інфекцією, серед яких є діти. Загалом занедужали 41 людина (із них 22 дитини), 30 із них лікуються амбулаторно. Генеральний директор Львівського обласного центру контролю і профілактики хвороб МОЗ України Наталії Тімко-Іванченко зазначила, що збудник захворювання наразі не встановлений. Відібрані зразки їжі, проби води, змиви тощо. Результати лабораторних досліджень будуть відомі до кінця цього тижня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-