У Львівському модульному містечку виявили ще 21 хворого з кишковою інфекцією

У Львівському модульному містечку виявили ще 21 хворого з кишковою інфекцією

Укрінформ
У Львівському модульному містечку виявили ще 21 хворого, з них 12 – діти. Їх стан легкий і вони – під спостереженням лікарів міської поліклініки. Всього захворіли 32 особи, з яких 21 дитина.

Про це у Фейсбуці повідомила головний епідеміолог Львівщини Наталія Іванченко-Тімко, передає Укрінформ.

«При активному огляді медичними працівниками проживаючих у містечку та при зборі епіданамнезу виявлено ще 21 хворого з легким перебігом, з них 12 дітей до 17 років. Дані хворі ізольовані та залишаються на амбулаторному лікуванні під спостереженням лікарів однієї з міських поліклінік м. Львова. Всього захворіло 32 особи, з них 21 дитина до 17 років», - повідомила Іванченко-Тімко.

За її інформацією, раніше до КНП ЛОР «Львівська обласна інфекційна клінічна лікарня» було госпіталізовано 11 осіб, з них 9 - діти з первинним діагнозом «гостра кишкова інфекція». Усі хворі - з числа внутрішньо переміщених осіб, які тимчасово проживають у модульному містечку Львова.

Читайте також: У польському центрі для біженців отруїлися українці - ЗМІ

Зазначається, що ці хворі поступили у стані середньої важкості зі скаргами на нудоту, блювоту, підвищення температури тіла, частий рідкий стілець. Наразі у містечку проведена дезінфекція приміщень. Триває епідрозслідування. Хворим надається повний комплекс лікувально діагностичних заходів.

Як повідомляло агентство, у Львові до інфекційної лікарні госпіталізували 13 людей із модульного містечка для переселенців, що на Сихові. Харчове чи інше отруєння не підтвердили.

У зимовому модульному містечку на Сихові проживають близько 750 осіб.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-