Миколаївщина підписала меморандум із Данією про відбудову

Миколаївщина підписала меморандум із Данією про відбудову

Укрінформ
Миколаївщина підписала меморандум із Данією про відбудову області.

Про на своїй сторінці у Телеграмі написала голова Миколаївської обласної ради Ганна Замазєєва, передає Укрінформ.

«Підписали меморандум із Данією про відбудову Миколаївської області. Королівство Данія представляв посол цієї держави в Україні Оле Егберг Міккельсен», - написала Замазєєва.

За її словами, вона запевнила данців, що область хоче не просто відбудови, а двосторонньої співпраці, яка буде корисна як для Миколаївщини, так і для Данії. Адже важливо відбудувати не лише житло, а й промисловість, оскільки це робочі місця, які заохочуватимуть людей повертатися до регіону.

«Я багато розповідала гостям про можливості місцевого бізнесу, про нашу промисловість, яка може зацікавити данських підприємців. Ми вже знайшли спільну зацікавленість у суднобудуванні, адже Миколаїв має потужні заводи, а Данія – сучасні технології виробництва. Також поділилася ідеєю створення в Миколаєві данського кварталу або парку», - зазначила голова облради.

Читайте також: Останній рік був найтяжчим для уряду, але вдалося досягти економічної стабільності – Шмигаль

Як повідомлялося, Миколаїв переміг у конкурсі грантів від EU4Business, який фінансується Європейським Союзом та урядом Німеччини, та отримав 50 тисяч євро на розвиток малого та середнього бізнесу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-