Чорнобаївська громада відібрана до участі в проєкті, що фінансується урядом Британії

Чорнобаївська громада відібрана до участі в проєкті, що фінансується урядом Британії

Укрінформ
Чорнобаївська громада з Херсонщини відібрана до участі в Проєкті UA2011-01 «Надання експертної та технічної допомоги уряду та регіональним адміністраціям у розробці та реалізації планів відновлення», який фінансується урядом Великої Британії.

Про це повідомила в Телеграмі Херсонська обласна військова адміністрація, передає Укрінформ.

"Чорнобаївська громада відібрана до участі в Проєкті UA2011-01 «Надання експертної та технічної допомоги уряду та регіональним адміністраціям у розробці та реалізації планів відновлення», який фінансується урядом Великої Британії. Запрошуємо до співпраці активних мешканців громади, котрі мають ідеї з відновлення рідного краю", - йдеться у повідомленні.

Фахівці проєкту допоможуть: зібрати ключові дані для опису актуального стану та потреб з відновлення; скористатися безкоштовними панелями інструментів для аналізу даних та побудови інфографіки за базовими показниками соціально-економічного стану; застосувати шаблони найпростіших безкоштовних геоінформаційних систем громад та рекомендації з їх налаштування.

Спільно з членами робочої групи громади та експертами проєкту планується проаналізувати стан та потреби громади й визначити, що має бути відновлено насамперед, розробити концепцію проєкту відновлення інфраструктурних об’єктів тощо.

Читайте також: Уже понад 10 країн взяли під патронат відбудову певних об'єктів або регіонів - Шмигаль

Як повідомляв Укрінформ, Чорнобаївці на Херсонщині пропонують надати звання «Село - Герой України».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-