Загарбники оголосили Мелітополь адмінцентром окупованої частини Запорізької області - Федоров

Загарбники оголосили Мелітополь адмінцентром окупованої частини Запорізької області - Федоров

Укрінформ
Гауляйтер євген балицький видав "наказ" про визначення Мелітополя адміністративним центром окупованої частини Запорізької області. На думку Мелітопольського міського голови, це є початком капітуляції ворога на Запорізькому напрямку.

Про це міський голова Мелітополя Іван Федоров сказав у ефірі національного телемарафону "Єдині новини", передає Укрінформ.

"На жаль, ворог обрав наше місто як адміністративним, так і логістичним центром, і найбільше страждають люди, які залишилися. "Наказ" балицького про визнання Мелітополя «столицею» Запорізької області - це початок капітуляції ворога саме на тимчасово окупованій території Запорізької області. Чому так кажуть? Бо ворог постійно розказував, що через два-три дні захопить Запоріжжя, розповідав, що він просунувся на запорізькій лінії фронту, зайшов нібито в Кам'янське, Малу Токмачку. Сьогодні те, що вони визнали Мелітополь адміністративним центром захопленої Запорізької області, свідчить про те, що вони не збираються просуватися і намагаються утримувати те, що захопили. Тож сьогодні це початок капітуляції ворога", - сказав Федоров.

Читайте також: За рік окупації у полон росіян потрапили понад 1 000 жителів Мелітополя

Раніше повідомлялось, що ворожа армія захопила Мелітополь 25 лютого. Наразі виїхати з міста без отримання спеціальної "перепустки" в окупаційній комендатурі немож

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-