У Запоріжжі двоє потерпілих унаслідок ракетного удару залишаються у тяжкому стані

У Запоріжжі двоє потерпілих унаслідок ракетного удару залишаються у тяжкому стані

Укрінформ
У Запоріжжі в лікарні перебувають семеро потерпілих унаслідок ракетного удару по житловому будинку, двоє з них у тяжкому стані.

Про це повідомив у телеефірі начальник Запорізької ОВА Юрій Малашко, передає кореспондент Укрінформу.

"7 осіб отримують лікування у медичних закладах, з них 2 пацієнти у тяжкому стані, 5 - середньої тяжкості. Ми надаємо всіляку допомогу в їх лікуванні і відновленні", - сказав Малашко.

За його словами, пошуково-рятувальні роботи на місці влучання ракети тривають. Наразі відомо про 5 загиблих - серед них чотири жінки і чоловік, ще 9 людей вважаються безвісти зниклими.

Глава ОВА також зауважив, що експертна комісія не може провести огляд будинку, оскільки триває ліквідація наслідків удару та розбір завалів. "Лише після повного завершення робіт, після дозволу ДСНС ми зможемо провести цей аналіз і потім буде прийнято рішення про доцільність відновлення чи знесення будинку", - сказав він.

Читайте також: Представники ООН та міжнародних організацій побували на місці ракетного удару в Запоріжжі

Як повідомлялось, у Запоріжжі в ніч проти 2 березня внаслідок влучання ракети С-300 сталося часткове руйнування 5-поверхового житлового будинку. На місці бійці ДСНС врятували 11 людей, ще 20 осіб евакуйовано з сусідніх під'їздів.

Фото: Олексій Ковальов

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-