У прифронтовій Гуляйпільській громаді залишаються 85 дітей

У прифронтовій Гуляйпільській громаді залишаються 85 дітей

Укрінформ
У Гуляйпільській громаді на Запоріжжі, що знаходиться в зоні бойових дій, залишаються 85 дітей. Їм буде потрібна реабілітація.

Про це повідомляється на сайті Івано-Франківського міського голови Руслана Марцінківа з посиланням на голову Гуляйпільської міської територіальної громади Сергія Ярмака, з яким підписаний Меморандуму про співпрацю міст, передає Укрінформ.

«Допомога, я впевнений, буде дуже різна. Це реабілітація тих дітей, які залишилися у нас на території, я маю на увазі, що у нас на території 85 дітей залишилося, саме в зоні бойових дій», - повідомив Ярмак.

Він зауважив, що Гуляйпільська громада знаходиться в зоні активних бойових дій з березня 2022 року.

Читайте також: У Гуляйполі росіяни зруйнували всі великі будівлі та розгромили дві школи

«Ми можемо приймати тут дітей, обмінюватися певним досвідом, відправляти лікарів, ми це досить часто практикували. Я думаю, що є багато напрямків, в яких ми можемо співпрацювати», - переконаний Марцінків.

Як повідомляло агентство, мер Івано-Франківська підписав Меморандум про співпрацю з містом Гуляйполе Запорізької області та селищем Покровське Дніпропетровської області. Угода передбачає співпрацю в економічній, культурній та науково-технічній сферах.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-