На Херсонщині через детонацію вибухового пристрою пошкоджена «швидка»

На Херсонщині через детонацію вибухового пристрою пошкоджена «швидка»

Укрінформ
На Херсонщині, на території Великоолександрівської селищної громади, поруч з автомобілем швидкої допомоги здетонував невідомий вибуховий пристрій, ніхто не постраждав.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє поліція Херсонської області.

«На території Великоолександрівської селищної громади під час транспортування пацієнта поруч з автомобілем швидкої допомоги здетонував невідомий вибуховий пристрій», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що ніхто з лікарів та пацієнт не постраждав. Автомобіль отримав механічні ушкодження.

Як інформують у поліції, протягом минулої доби під вогонь російських військових потрапили населені пункти Бериславського та Херсонського районів, там зафіксовані пошкодження та руйнування житлових будинків мирних мешканців, поліцейської станції, медичного закладу. Під час артилерійського обстрілу військовими рф села Новотягинка загинули 68-річний чоловік та 81-річна жінка.

Херсон росіяни обстрілювали з реактивних систем залпового вогню, далекобійної артилерії та мінометів. Знову під ворожою атакою - мікрорайони Корабел, Таврійський, ХБК та центр міста. Там зафіксовані влучання у багатоповерхівки, деякі квартири вигоріли та зруйновані вщент. Значні руйнування приватних будинків у прибережних смт Антонівка та с.Молодіжне. На місцях обстрілів працювали слідчо-оперативні групи поліції, вилучали уламки ворожого озброєння та фіксували злочини.

Читайте також: Обстріли Херсонщини: залишилися сиротами двоє дітей

За минулу добу за фактами російської агресії проти мирного населення правоохоронці відкрили 46 кримінальних проваджень за ст.438 (Порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України.

Як повідомляв Укрінформ, російські загарбники минулої доби, 22 лютого, 71 раз обстріляли Херсонську область, внаслідок чого загинули двоє людей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-