Обстріли Херсонщини: залишилися сиротами двоє дітей

Обстріли Херсонщини: залишилися сиротами двоє дітей

Укрінформ
На Херсонщині через ворожі обстріли впродовж минулої доби залишилися сиротами двоє дітей, пошкоджені приміщення сільради та магазини.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє поліція Херсонської області у Фейсбуці.

«російська армія вкотре атакувала населені пункти Бериславського та Херсонського районів. Мирні населені пункти ворог обстріляв з РСЗВ, мінометів, артилерії, танків, зафіксовано застосування військами рф ймовірних запальних зарядів», - йдеться у повідомленні.

Від ворожого вогню пошкоджені багатоквартирні та приватні будинки, приміщення сільської ради, магазини, дороги.

Зазначається, що в обласному центрі війська рф атакували прибережні райони, дуже постраждало селище Антонівка, там ворожий снаряд влучив у будинок, 34-річний чоловік та його 37-річна дружина загинули на місці. Сиротами залишилися двоє дітей, які на час обстрілу знаходилися у бабусі.

За минулу добу поліція відкрила 39 кримінальних проваджень за фактами воєнних злочинів військових рф на Херсонщині.

Під час проведення стабілізаційних заходів у с. Давидів Брід Великоолександрівської селищної громади працівники поліції виявили поховання 58-річного місцевого жителя. Попередньо встановлено, що чоловік загинув внаслідок ворожих обстрілів села наприкінці березня минулого року. Односельці поховали його на території подвір’я.

Читайте також: Ворог обстрілює Херсонщину забороненими запальними та фосфорними снарядами - військові

Поліцейські встановлюють і обставини смерті двох чоловіків, скелетовані тіла яких виявили у траншеї комунальники під час проведення робіт у смт Високопілля. Після огляду тіл стало зрозуміло, що смерть чоловіків була насильницькою. Характер тілесних ушкоджень вказує на те, що чоловіки могли бути черговими жертвами російської агресії.

Як повідомляв Укрінформ, 20 лютого унаслідок обстрілу росіянами селища Антонівка Херсонської області загинуло подружжя.

Фото: Поліція Херсонської області, Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-