На Сумщині відкрили безкоштовну ІТ-школу в укритті

На Сумщині відкрили безкоштовну ІТ-школу в укритті

Укрінформ
В Охтирці на Сумщині відкрили безкоштовну ІТ-школу в укритті.

Про це повідомили у Фейсбуці Охтирської міської ради, передає Укрінформ.

«Безкоштовна ІТ-школа в Охтирці - важливий і соціальний проєкт. Старт навчання 25 лютого 2023 року на базі укриття ЗОШ І-ІІІ ступенів ім. Б.Д. Антоненка-Давидовича", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляється, на першому етапі програма сформована в першу чергу для учнів 9, 10, 11 класів громади. Відповідно, зазначають у міськраді, буде організовано максимум три групи по 10 осіб.

«Курси проводитимуть досвідчені викладачі, які навчать основам photoshop, відеомонтаж, розробці сайтів. Все необхідне для занять обладнання є в наявності, тому потрібно лише бажання навчатися», - йдеться в повідомленні.

Як повідомляється, проєкт став можливим завдяки співпраці команди Охтирської міської ради, Товариства Червоного Хреста України, Благодійної організації «Благодійний фонд «Світле майбутнє Охтирки», Охтирського Молодіжного Центру, ДОМ 2007 та Охтирської ЗОШ І-ІІІ ступенів імені Б.Д.Антоненка-Давидовича.

Читайте також: Литва долучилась до відновлення закладів освіти в Ірпені та Бородянці

Охтирка стала найбільш зруйнованим містом на Сумщині під час вторгнення росії в Україну у лютому 2022-го року. Місто місяць бомбили з авіації. За підрахунками спеціальної комісії, Охтирці завдано шкоди на 2 мільярди гривень. За рік відбудувати змогли 1/10 частину від того, що зруйнували росіяни.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-