Загарбники на початку березня закривають виїзд з Бердянська - Центр спротиву

Загарбники на початку березня закривають виїзд з Бердянська - Центр спротиву

Укрінформ
Військові рф з 1 березня закривають виїзд з тимчасово захопленого Бердянська Запорізької області - таким чином вони намагаються протидіяти партизанській діяльності.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Центр національного спротиву. 

Зазначається, що 1 березня набувають чинності нові правила окупаційної “влади” у Бердянську, яка фактично закриває виїзд з міста.

“Ворог не контролює ситуацію в місті, тому вводить нові обмеження. Так, намагаючись припинити партизанську діяльність, загарбники змушують оформлювати перепустки для пересування за межі міста”, – ідеться у повідомленні.

Фактично це означає заборону на виїзд усім, кого росіяни не вважають лояльними. Таким чином москва продовжує перетворювати тимчасово захоплену територію на в’язницю просто неба.

Читайте також: У Бердянську окупаційна «міліція» пострілами розігнала пенсіонерів

У Центрі національного спротиву також повідомляють, що росіяни на тимчасово захоплених територіях обіцяють винагороду за дані про партизанів, проте замість виплат затримують самих “інформаторів”.

Як повідомляв Укрінформ, у тимчасово захопленому Маріуполі зафіксували масоване перевезення оборонних споруд “зуби дракона” у бік Мангуша та Бердянська. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-