У Бердянську окупаційна «міліція» пострілами розігнала пенсіонерів

У Бердянську окупаційна «міліція» пострілами розігнала пенсіонерів

Укрінформ
В тимчасово окупованому Бердянську окупаційні правоохоронці пострілами розігнали пенсіонерів, які з ночі займали чергу в поштове відділення.

Про це в Телеграмі повідомляє Бердянська міська військова адміністрація, передає Укрінформ.

“Учора, 11 лютого, у поштовому відділенні на вулиці Довганюка пенсіонери, щоб отримати 10 тисяч рублів виплат, займали чергу з опівночі. Вранці утворилася тиснява, і люди виламали двері поштового відділення. У підсумку приїхала так звана "міліція" і почала розганяти пенсіонерів пострілами в повітря", - йдеться у дописі.

В адміністрації пояснили, що окупанти заборонили гривню на захоплених територіях, тож люди в Бердянську вимушені брати їхні рублі, аби вижити.

Читайте також: Вибухи у Бердянську: українські бійці влучили у захоплений аеродром

У мерії також зазначити, що налагодженої системи на тимчасово окупованих територіях немає, а отже бердянцям доводиться днями стояти в чергах, аби отримати виплати чи сплатити за послуги.

Як повідомлялось, що понад два місяці окупанти не випускають людей з тимчасово окупованих територій через блокпост у Василівці. Більше того, людей змушують отримувати російські паспорти, погрожуючи конфіскацією майна та позбавленням пенсій і інших соціальних виплат.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-