На Тернопільщині призначили перевірку через загибель мобілізованого на фронті

На Тернопільщині призначили перевірку через загибель мобілізованого на фронті

Укрінформ
Тернопільський обласний центр комплектування призначив службову перевірку через загибель на фронті мобілізованого солдата Богдана Покітка.

Про це Тернопільський ТЦК повідомляє у Фейсбуці, передає Укрінформ. 

“Командування та особовий склад територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки Тернопільської області приносить щирі співчуття рідним та близьким загиблого солдата Богдана Покітка, який проходив службу в Тернопільському міському ТЦК СП та був частиною нашого колективу” - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що відповідно до висновків медкомісії, солдат був визнаний придатним до військової служби в лавах Збройних сил України. Його призвали на військову службу за мобілізацією до Тернопільського об`єднаного міського ТЦК СП на одну з посад в роту охорони. 12 лютого солдата Богдана Покітка було переведено до нового місця проходження служби, де він загинув 16 лютого внаслідок бойових дій.

Читайте також: Веніславський: Є мобілізаційні методи, які не задовольняють оборонний Комітет ВР

“На даний час у Тернопільському ОМТЦК призначено службову перевірку, за результатами якої буде встановлено осіб, які відповідали за підготовку та навчання особового складу. Такий випадок, який стався з солдатом Покітком не є системним. Командування військових частин бойового складу приділяє велику увагу навченості воїнів, оскільки це запорука збереження їх життя і життя тих, хто поруч”, - наголосили в ТЦК та закликали дочекатися завершення службової перевірки, результати якої будуть оприлюднені найближчими днями.

Мер Тернополя Сергій Надал у Фейсбуку повідомив, що Покітко загинув на Донеччині, йому було 33 роки. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-