На Львівщині наразі немає перебоїв зі світлом – Козицький

На Львівщині наразі немає перебоїв зі світлом – Козицький

Укрінформ
Львівська область отримує достатню кількість електроенергії, відключення наразі не передбачаються.

Про це під час брифінгу в Медіацентрі Україна – Укрінформ повідомив начальник Львівської ОВА Максим Козицький, передає кореспондент Укрінформу.

«Останні кілька днів перебоїв з електропостачанням практично немає. Графік споживання електроенергії відповідає виділеному ліміту на Львівщину. І я сподіваюсь, що, якщо буде надалі така можливість стільки електроенергії отримувати, то ми будемо нормально нею забезпечені. Але все залежить від можливих ударів противника. На даний момент зі світлом перебоїв немає», - сказав Козицький.

Читайте також: Нічна атака рф не призвела до необхідності обмежувати споживання електрики - Укренерго

На запитання журналіста Укрінформу щодо заяви міського голови Львова Андрія Садового, про те, що на Львівщині знищені майже всі електропідстанції, Козицький роз’яснив, що в області велика кількість підстанцій. Зокрема, є підстанції Укренерго – це розподільчі підстанції, з яких подається енергія на підстанції обленерго, а звідти - до кінцевого споживача. Також Укрзалізниця має свої підстанції.

«На даний момент ми отримуємо світло у повному об’ємі і робимо все можливе, щоб відновити роботу підстанцій по тимчасових схемах. Справді, велика кількість була уражена, і деякі по кілька разів, але точно не можна говорити про всі. Тому що їх тисячі на території області», - наголосив очільник Львівщини.

Як повідомляв Укрінформ, вночі 16 лютого три ворожі ракети влучили в об’єкт критичної інфраструктури на Львівщині.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-