На Київщині викрили чотири нелегальних гральних заклади

На Київщині викрили чотири нелегальних гральних заклади

Фото
Укрінформ
Бюро економічної безпеки викрило та зупинило діяльність чотирьох нелегальних закладів у сфері грального бізнесу на Київщині.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба БЕБ.

"Співробітники Територіального управління БЕБ у м. Києві та Київській області викрили та зупинили діяльність чотирьох закладів, в яких здійснювалася незаконна діяльність у сфері грального бізнесу", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що група осіб організувала мережу закладів, в яких були встановлені комп’ютери та ноутбуки з програмами - симуляторами азартних ігор, що містять генератори випадкових чисел та дозволяють проведення гри в автономному режимі. За результатами санкціонованих обшуків за адресами, де знаходилися 4 нелегальних заклади, вилучено понад 60 комплектів комп’ютерної техніки, пристрої для перевірки купюр, носії інформації та інші технічні засоби, які використовувалися у протиправній діяльності.

Читайте також: У Києві затримали детектива БЕБ за «кришування» грального бізнесу

Як повідомляв Укрінформ, керівника Територіального управління Бюро економічної безпеки у м. Києві та Київській області відсторонили від виконання обов’язків. Співробітники ДБР спільно з детективами Департаменту детективів внутрішньої безпеки та захисту працівників БЕБ затримали старшого детектива Територіального управління Бюро у м. Києві та Київській області під час отримання хабаря. За 1200 доларів США на місяць він "консультував" організаторів мережі нелегальних ігрових залів та обіцяв їм "вирішити проблемні питання у Бюро".

Фото: Бюро економічної безпеки України, Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-