Після затримання детектива від роботи відсторонили керівника управління БЕБ на Київщині

Після затримання детектива від роботи відсторонили керівника управління БЕБ на Київщині

Фото
Укрінформ
Керівника Територіального управління Бюро економічної безпеки у м. Києві та Київській області відсторонили від виконання обов’язків.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба БЕБ.

"За наказом директора БЕБ Вадима Мельника керівника Територіального управління БЕБ у м. Києві та Київській області вже відсторонено від виконання обов’язків", - йдеться в повідомленні.

Зауважується, що службове розслідування триває.

Співробітники ДБР спільно з детективами Департаменту детективів внутрішньої безпеки та захисту працівників БЕБ затримали старшого детектива Територіального управління Бюро у м. Києві та Київській області під час отримання хабаря. За 1200 доларів США на місяць він «консультував» організаторів мережі нелегальних ігрових залів та обіцяв їм «вирішити проблемні питання у Бюро». Раніше затриманий займався протидією нелегальному гральному бізнесу в іншому правоохоронному органі, але жодного відношення до розслідування злочинів у цій сфері під час роботи в БЕБ не мав. Наразі правоохоронець підозрюється в одержанні неправомірної вигоди та бездіяльності щодо незаконної діяльності з організації або проведення азартних ігор, лотерей. Водночас, співробітники центрального апарату БЕБ проводять за даним фактом службове розслідування, перевіряється діяльність керівництва Територіального управління БЕБ у м. Києві та Київській області.

Читайте також: У Києві затримали детектива БЕБ за «кришування» грального бізнесу

Як повідомляв Укрінформ, Бюро економічної безпеки та СБУ викрили колишніх менеджерів “Укрнафти” та “Укртатнафти” у привласненні 40 млрд гривень. У межах розслідування справи відбулися гучні обшуки та детективи БЕБ повідомили про підозру в ухиленні від сплати податків в особливо великих розмірах колишньому керівнику та головному бухгалтеру компанії.

БЕБ забезпечило відшкодування до державного бюджету 531 млн грн акцизного податку у “Укртатнафти”.

Фото: БЕБ, Телеграм

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-