На Харківщині на міні підірвався енергетик

На Харківщині на міні підірвався енергетик

Укрінформ
На Харківщині, на територій Балаклійської громади, підірвався на так званій міні-пелюстці співробітник обленерго, його госпіталізували. 

Про це повідомив у Телеграмі начальник Харківського військового гарнізону Сергій Мельник («Марсель»), передає Укрінформ. 

«У Балаклійському районі на міні підірвався працівник «Харківобленерго» 1977 року народження. Чоловік постраждав унаслідок того, що наступив на так звану «пелюстку». Його з мінно-вибуховою травмою та багатоуламковими переломами пальців правої стопи госпіталізували в лікарню», - поінформував Мельник. 

Він закликав мешканців Харківщини бути максимально уважними. «Пересувайтеся виключно перевіреними дорогами та будьте дуже обережними, рухаючись по узбіччю та стежками. Особливо зараз, коли міни можуть бути прикриті снігом. Ми маємо справу з дуже підступним ворогом. Не забувайте про це», - написав Мельник.

Читайте також: На Херсонщині автомобіль підірвався на ворожій міні, загинули двоє цивільних

Як повідомлялося, 9 лютого на Миколаївщині під час робіт на деокупованій території підірвався автомобіль АТ «Миколаївобленерго», водія автівки з місця пригоди забрала «швидка», решта працівників отримали контузії та незначні ушкодження.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-