В Одесі запрацював електротранспорт

В Одесі запрацював електротранспорт

Укрінформ
Одеські трамваї та тролейбуси вийшли на маршрути через тиждень вимушеного простою.

Про це повідомляє КП «Одеськмiськтранс», передає Укрінформ.

«Шановні пасажири,маємо добру звістку! Виходимо на маршрути та чекаємо на зустріч з вами», - повiдомили в компанії.

Також ситуацiю з мiським транспортом в ефірі "Ми-Україна" прокоментував речник начальника Одеської обласної військової адміністрації Сергій Братчук.

«Що стосується одеського електротранспорту, то дійсно трамваї та тролейбуси вийдуть на маршрути. Йдеться лише про певний відсоток - максимум до половини рухомого складу, який сьогодні існує», - повідомив Братчук.

Також речник зауважив, що за сьогоднішній день треба відстежувати, на скільки вистачатиме потужності і чи не буде перевантаження мережі.

Читайте також: У Харкові відновили електропостачання, діють планові відключення

3 та 4 лютого відбулися дві масштабні аварії на ключовій підстанції Укренерго, яка живила Одесу та Одеський район. Знеструмлені були близько 500 тисяч абонентів Одещини та об'єкти критичної інфраструктури, промисловість. Для розв'язання цієї проблеми критичну інфраструктуру міста переводять на генератори, а вивільнені потужності передають до будинків містян.

Як повідомлялося, у Києві, Київській, Одеській, Дніпропетровській, Закарпатській та Черкаській областях в понеділок, 13 лютого, не відключатимуть світло.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-