У Києві та п'ятьох областях сьогодні не відключатимуть світло – ДТЕК

У Києві та п'ятьох областях сьогодні не відключатимуть світло – ДТЕК

Оновлено
Укрінформ
У Києві, Київській, Одеській, Дніпропетровській, Закарпатській та Черкаській областях в понеділок, 13 лютого, не відключатимуть світло.

Як передає Укрінформ, про це ДТЕК повідомляє у Телеграмі.

“Укренерго не надавав обмежень споживання електроенергії (на 13 лютого - ред.). Це дозволяє не відключати світло у Києві, Київській, Одеській та Дніпропетровській областях”, - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Міністр енергетики: Світло сьогодні відключатимуть лише у деяких регіонах

Однак у разі перевантаження мереж можуть бути обмеження згідно стабілізаційних графіків.

Згодом ПрАТ «Закарпаттяобленерго» повідомило в Фейсбуці, що на території Закарпатської області споживати електроенергію у понеділок, 13 лютого, дозволено у звичному режимі, без економії.

«13 лютого, день без обмежень: на Закарпатті впродовж цілої доби (з 0.00 до 24.00) відбудуться режимні заміри, метою яких є визначення фактичного навантаження (споживання) області. Врахуйте цей факт і плануйте свою діяльність з урахуванням цілодобового електропостачання», - йдеться в повідомленні.

Постачальник електроенергії роз’яснює, що на основі величин, отриманих у результаті проведених замірів, у майбутньому буде визначено коефіцієнт навантаження області при розподілі наявної в системі потужності по регіонах.

Читайте також: Дефіциту потужностей в енергосистемі немає, в роботу введені два блоки АЕС - Укренерго

У Черкаській області також не вимикатимуть світло, а надалі діятиме графік 4/2.

"Енергетики планують пройти понеділок без обмежень електропостачання для нашої області.

Цього тижня на Черкащині діятимуть графіки погодинних відключень: чотири години зі світлом, дві — без", - повідомив у Телеграмі начальник Черкаської ОВА Ігор Табурець.

За фого словами, "за умови ощадливого використання електроенергії перерви відключень можуть бути коротшими. У нічний час (орієнтовно з 00:00 до 06:00) їх не планується".

Як повідомлялося, у неділю, 12 лютого, «Укренерго» не надавав обмежень споживання електроенергії для Києва, Київської, Одеської та Дніпропетровської областей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-