«Урядовим кварталом» на окупованій Херсонщині виявився недобудований санаторій - Хлань

«Урядовим кварталом» на окупованій Херсонщині виявився недобудований санаторій - Хлань

Укрінформ
У Херсонській області колаборанти видають за новозбудований «урядовий квартал» на тимчасово захопленій Арабатській Стрілці будівлі українського оздоровчого проєкту «Еко-місто».

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці написав депутат Херсонської облради Сергій Хлань. 

«У новинних рашистських інтернет-виданнях з'явилися заголовки про те, що «на Арабатській Стрілці збудовано перший урядовий квартал», навіть показали фото- та відеокадри збудованих будівель. Тільки ось рашисти не уточнили, що ці будинки були збудовані при Україні і не кимось, а знаменитим на весь світ професором Володимиром Козявкіним», - йдеться у повідомленні.

Як припустив Хлань, якщо колаборант володимир сальдо прозвітував, що він вже розпочав будівництво та спорудив перші стіни «урядового кварталу», то можна тільки уявити, скільки мільйонів російських рублів він та інші зрадники «відмили» на цьому.

Читайте також: У пансіонати Арабатської Стрілки активно заселяються російські спецслужби - Хлань

Нагадаємо, у 2021 році недобудовану клініку відновного лікування професора Козявкіна на Арабатській Стрілці Херсонщини пропонували включити до програми «Велике будівництво» як багатофункціональний реабілітаційний центр «InterMedicalEcoCity».

Як повідомляв Укрінформ, на Арабатській стрілці російські окупанти облаштували військову базу і полігон та задля розваги стріляють червонокнижних птахів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-