російські компанії почали відкривати представництва на захопленій Луганщині

російські компанії почали відкривати представництва на захопленій Луганщині

Укрінформ
російські компанії відкривають представництва у тимчасово захоплених районах Луганської області.

Як передає Укрінформ, про це в Телеграмі повідомляє Луганська обласна військова адміністрація.

“Компанії з росії відкривають свої представництва на окупованій Луганщині і швидко поглинають місцевих конкурентів. Так, нещодавно у так званому “держбанку лнр” чомусь вирішили приєднатися до одного з російських. Разом із усіма клієнтами, яких ніхто й не запитував”, - зазначили в ОВА..

Як підкреслили в обладміністрації, “дійшла черга й до мобільного зв’язку. Оператори, що діють, поки що продовжують надавати послуги, але урядом рф вже доручено створити у так званих “лнр”, “днр”, а також на захоплених територіях Запорізької та Херсонської областей єдиного оператора мобільного зв'язку. Тобто, місцевим натякнули приготуватись до ліквідації. Інший бізнес – на черзі”.

Читайте також: Ворог посилює угруповання військ на Лиманському та Бахмутському напрямках

Крім того, у Сєвєродонецьку під виглядом відновлювальних робіт бригади чоловіків продовжують відкривати квартири без дозволу господарів. Жителі міста, які перебувають в евакуації, звертають увагу, що під час обстежень їхніх помешкань зникають не тільки дрібні речі й побутова техніка. “Встигають навіть розібрати і винести такі конструкції як шафа-купе або кухонні меблі, що потребує не одну годину робіт. В обмін, можливо, встановлять батареї або вікно, навіть якщо в вас воно і вціліло”, - додали в ОВА.

Як повідомляв Укрінформ, на захопленій частині Луганщини росіяни офіційно відключили мобільний інтернет, у школах загарбники масово перевіряють смартфони дітей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-