У селищі на Херсонщині ексгумували тіла двох застрелених загарбниками цивільних

У селищі на Херсонщині ексгумували тіла двох застрелених загарбниками цивільних

Фото
Укрінформ
У смт Велика Олександрівка Херсонської області прокурори спільно зі слідчими поліції та експертами в межах кримінального провадження провели ексгумацію та огляд тіл двох місцевих мешканців, які загинули від рук російських загарбників.

Про це у Телеграмі повідомив Офіс Генерального прокурора, передає Укрінформ.

За даними слідства, під час окупації населеного пункту військові рф розстріляли на подвір’ї домоволодіння двох чоловіків – власника будинку та його сусіда. Їхні тіла виявили односельці та поховали на місцевому кладовищі.

“Під час ексгумації та огляду трупів попередньо встановлено: в одного кульове поранення у голову, у іншого – в шию”, - поінформували в ОГП.

Тіла направлено на судово-медичні експертизи. Крім того, під час огляду місця події правоохоронці вилучили гільзи від вогнепальної зброї та інші докази.

Читайте також: Україна з партнерами розслідують злочини росіян за трьома напрямками - Костін

Триває досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни, що поєднано з умисним вбивством (ч. 2 ст. 438 КК України).

Як повідомлялося, 9 лютого у с. Посад-Покровське на Херсонщині правоохоронці ексгумували тіла чоловіка та хлопчика, які загинули внаслідок обстрілу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-