На Херсонщині ексгумували тіла чоловіка та дитини, які загинули під час ворожого обстрілу

На Херсонщині ексгумували тіла чоловіка та дитини, які загинули під час ворожого обстрілу

Укрінформ
На Херсонщині у с. Посад-Покровське правоохоронці ексгумували тіла чоловіка та хлопчика, які загинули під час ворожого обстрілу.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє у Телеграмі Херсонська обласна прокуратура.

«Прокурори Херсонської обласної прокуратури спільно зі слідчими поліції та експертами провели у с. Посад-Покровське ексгумацію та огляд тіл двох людей», - йдеться у повідомленні.

За даними слідства, це місцеві мешканці – чоловік та малолітній хлопчик. Чоловік перебував на вулиці, коли російська армія почала вести вогонь по населеному пункту. Добігти до погреба під час обстрілу намагався хлопчик, проте ворожий снаряд забрав його життя.

Читайте також: На Херсонщині ексгумували тіла п’ятьох людей, які загинули від російських обстрілів

Хлопчика поховали на місцевому цвинтарі рідні, а чоловіка односельці - на території його домоволодіння. Тіла загиблих направили для проведення судово-медичних експертиз.

Зазначається, що за процесуального керівництва Херсонської обласної прокуратури триває досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни, що поєднано з умисним вбивством (ч. 2 ст. 438 ККУ).

Як повідомляв Укрінформ, у Херсоні під час ворожого обстрілу поранені два працівники міськводоканалу, які виконували роботи на одному з об’єктів для забезпечення містян водою.

Фото: Херсонська обласна прокуратура

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-