Загарбники виганяють хворих із Сєвєродонецької лікарні — готують місця для своїх поранених

Загарбники виганяють хворих із Сєвєродонецької лікарні — готують місця для своїх поранених

Укрінформ
Міську лікарню Сєвєродонецька готують під шпиталь для поранених військових рф.

Як передає Укрінформ, про це Луганська обласна військова адміністрація повідомляє в Телеграмі.

«Дійшла черга і до Сєвєродонецька, де хворих з лікарні відправляють додому, бо готують приміщення під хірургію для військових рф. Раніше поранених везли вглиб територій, не залишали їх у розграбованих самими ж окупантами медичних закладах. Наразі їх така кількість, що під шпиталі переобладнані навіть медзаклади у прифронтових населених пунктах», - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що невдовзі окупаційна влада обмежуватиме в правах на 10 років усіх, хто не позбувся українського паспорта і не став «росіянином».

Закон, який передбачає порядок виходу з українського громадянства, прийнято держдумою рф у першому читанні. Втім, відмова від громадянства жодним чином не гарантує отримання роботи.

Читайте також: На Луганщині партизани спалили шафу керування залізницею

«Так, до прикладу, у населених пунктах Гірської та Попаснянської громад пріоритет у працевлаштуванні до бюджетних організацій матимуть ті, хто бере участь у питаннях «життєзабезпечення» територій. Оскільки відновлювальні роботи там не ведуться, претендувати на ту чи іншу посаду може хто завгодно – достатньо показово привезти туди якусь допомогу», - підкреслюється в релізі ОВА.

Як повідомив Укрінформ, у тимчасово окупованому Мелітополі залишаються від 50 до 60 тисяч мешканців, це третина від кількості населення до початку повномасштабного вторгнення росії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-