Одещина на вихідні може повернутися до графіків планових відключень - Укренерго

Одещина на вихідні може повернутися до графіків планових відключень - Укренерго

Укрінформ
В Одесі та регіоні залишається складна ситуація з електропостачанням через аварію на одному з об’єктів Укренерго. Проте на вихідні, якщо не буде нових атак, очікується повернення до графіків планових відключень.

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на пресслужбу НЕК «Укренерго» у Телеграмі.

«На ліквідації пошкоджень цілодобово працюють 7 бригад «Укренерго» та бригада колег з АТ «ДТЕК Одеські електромережі». Якщо не буде нових атак ворога, то на вихідні очікується повернення до графіків планових відключень, які діяли до 4 лютого», - йдеться в повідомленні.

У компанії додали, що наразі в Одесі та прилеглих районах застосовуються аварійні відключення.  Також тривають ремонти на всіх інших підстанціях, пошкоджених атаками рф.

Читайте також: У YASNO пояснили, чому у Києві довелося застосувати стабілізаційні відключення світла

Як повідомлялось, 4 лютого 2023 року на одній із підстанцій НЕК «Укренерго» в Одеській області трапилось технологічне порушення, яке призвело до загоряння основного обладнання. Станом на ранок 7 лютого частка знеструмлених споживачів міста і району становить близько 58%.

Читайте також: В Україні зростає споживання електрики через похолодання — Укренерго

Енергосистема України вже витримала 13 ракетних атак ворога та 15 хвиль атак БпЛА по енергетичних об’єктах, однак зберігається значний дефіцит доступної електричної потужності. Найскладніша ситуація в Донецькій, Херсонській та Харківській областях.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-