Ракетний удар по Харкову: одна з постраждалих перебуває в лікарні у задовільному стані

Ракетний удар по Харкову: одна з постраждалих перебуває в лікарні у задовільному стані

Укрінформ
Постраждала внаслідок ракетного удару по Харкову перебуває в задовільному стані в лікарні, ще четверо поранених отримали медичну допомогу без госпіталізації.

Про це повідомила пресслужба Харківської обласної військової адміністрації, передає Укрінформ.

«5 лютого в результаті обстрілу середмістя Харкова поранень зазнали п’ять людей. Нині одна з постраждалих – 54-річна жінка – перебуває на лікуванні в одному з медзакладів міста. Лікарі оцінюють її стан як задовільний», - йдеться у повідомленні.

Як зазначила заступниця директора департаменту охорони здоров’я Харківської ОВА Жанна Овчарова, днями жінку випишуть з лікарні. Ще четверо поранених госпіталізації не потребували, тож проходять амбулаторне лікування в домашніх умовах.

Читайте також: У Брюсселі показали розстріляну росіянами «швидку» та підірвану пожежну машину

Як повідомили в ДСНС, 6 лютого аварійні роботи в Київському районі продовжилися. Рятувальники-верхолази розбирають зруйновані конструкції будівлі вишу.

Як повідомляв Укрінформ, зранку 5 лютого російські загарбники здійснили два ракетні удари по середмістю Харкова. Одна ракета влучила в будівлю університету, друга – біля житлового будинку. За даними Харківської міськради, пошкоджень зазнали 15 об’єктів, у восьми будівлях повилітали вікна, на восьми - пошкоджені дахи.

Фото: Харківська ОВА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-