По Маріуполю другий день переміщують системи ППО, зокрема «Буки» - Андрющенко

По Маріуполю другий день переміщують системи ППО, зокрема «Буки» - Андрющенко

Відео
Укрінформ
У тимчасово захопленому Маріуполі другий день фіксують переміщення ворожих зенітних ракетних комплексів «Бук» через місто, а також активне розселення російських військових в приватних будинках Маріупольського району.

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомив радник Маріупольського міського голови Петро Андрющенко та опублікував відповідне відео з переміщенням по місту військової техніки рф. 

«Топ в переміщенні техніки - ЗРК «Бук». Другий день поспіль різні системи ППО – «Бук» переміщують по Маріуполю. В пріоритеті так звана «Гавань» (район приватної забудови в бік Азовсталі від залізничного вокзалу), де зафіксовано накопичення техніки; Мангуський район та ділянка на виїзд в бік Волновахи», - написав Андрющенко.

Він також зазначив, що наразі продовжується активне розселення російських військових в приватних будинках Маріупольського району. 

Читайте також: У Маріуполі загарбники поновили рух вантажівок із «зубами дракона»

«Розселяють по 3-4 людини у всіх будинках по селищах, аби не допускати масове накопичування. Активно розселено сьогодні в с. Панівка та Новогригорівка», - уточнив радник мера.

Крім того, він ще повідомив, що загарбники також почали розставляти гусеничну та колісну військову техніку по приватних подвір’ях – «живий щит в дії».

Як повідомлялося, Маріуполь та навколишні селища загарбники перетворюють на військово-логістичний хаб російської армії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-