У Харкові з-під завалів будинку намагаються дістати тіло загиблої

У Харкові з-під завалів будинку намагаються дістати тіло загиблої

Відео
Укрінформ
У Харкові тривають рятувальні роботи з вилучення тіла загиблої з будинку, який зазнав ракетного удару вночі 29 січня.

Про це повідомила пресслужба ГУ ДСНС у Харківській області, передає Укрінформ.

«Підрозділи ДСНС продовжують аварійно-рятувальні роботи. Першочерговою задачею рятувальників наразі є демонтаж аварійних конструкцій будинку для отримання доступу тіла загиблої та вилучення його з-під завалів», - йдеться у повідомленні.

Як зазначив заступник начальника управління Анатолій Торяник, проводиться розбір завалів горища та верхніх поверхів, оскільки є небезпека обвалення конструкцій.

«Розбираємо завали, щоб можна було вилучити загиблу. Жінка знаходилася в епіцентрі, саме в тій кімнаті, куди влучила ракета. Роботи не будуть зупинятися, поки не дістанемо тіло», - сказав Торяник.

Читайте також: У Харкові демонтують під’їзд будинку, зруйнований російською ракетою – мер

Як повідомлялося, 29 січня о 22:55 російська ракета влучила в дах житлової будівлі в Київському районі Харкова, виникла пожежа площею 450 кв. м. У результаті удару зруйновано дах та перекриття між четвертим і третім поверхами, пошкоджено вікна та двері в цьому та сусідніх будинках. Загинула одна людина, троє зазнали поранень, за даними місцевої влади, постраждалі в стані середньої важкості. Загалом евакуювали 15 людей.

Розбір завалів внаслідок ракетного обсрілу у Харкові / Фото: В’ячеслав Мадієвський. Укрінформ

На місці удару слідчі вилучили залишки ракетного комплексу С300. За даними правоохоронців, ракету війська рф запустили з території Бєлгородської області.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-