У Харкові комунальники відновлюють опалення у будинку, в який влучила російська ракета

У Харкові комунальники відновлюють опалення у будинку, в який влучила російська ракета

Укрінформ
Харківські комунальники відновлюють опалення у двох під’їздах будинку, в який уночі 29 січня влучила російська ракета.

Про це повідомила в Телеграмі пресслужба Харківської міської ради, передає Укрінформ.

«Співробітники КП «Харківські теплові мережі» відновлюють опалення у третьому та четвертому під'їздах будинку, який був пошкоджений напередодні під час обстрілів, у Київському районі. Ремонт комунікацій у першому та другому під'їздах можливий тільки після відновлення конструкції будівлі. Орієнтовно опалення до вцілілих під'їздів мають подати до кінця дня», - йдеться у повідомленні.

У міськраді додали, що комунальники всі квартири перевірять на предмет можливих пошкоджень внаслідок вибуху і розповітрять систему опалення.

Читайте також: Слідчі вилучили уламки ракети на місці удару по будинку в Харкові

Як повідомлялося, 29 січня о 22:55 російська ракета влучила в дах житлової будівлі в Київському районі Харкова, виникла пожежа площею 450 кв.м. У результаті удару зруйновано дах та перекриття між 4 та 3 поверхами, пошкоджено вікна та двері в цьому та сусідніх будинках. Загинула одна людина, троє зазнали поранень, за даними місцевої влади, постраждалі в стані середньої важкості.

Розбір завалів внаслідок ракетного обсрілу у Харкові / Фото: В’ячеслав Мадієвський. Укрінформ

На місці удару слідчі вилучили залишки ракетного комплексу С300. За даними правоохоронців, ракету війська рф запустили з території Бєлгородської області.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-