У Кабміні нагадали, які потяги продовжують евакуацію з небезпечних регіонів

У Кабміні нагадали, які потяги продовжують евакуацію з небезпечних регіонів

Укрінформ
З прифронтових регіонів продовжують курсувати евакуаційні потяги, якими безплатно можна дістатися до центральних і західних областей України.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє у Телеграмі Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій. 

«Для того, щоб евакуюватися потягом, необхідно попередньо зареєструватися, звернувшись на гарячі лінії місцевих органів влади. З 21 січня й надалі по непарних числах курсуватиме потяг № 110/109 Херсон – Львів. З Херсона він відправлятиметься о 14:27 і слідуватиме через станції Миколаїв, Шевченко, Біла Церква, Вінниця, Хмельницький, Тернопіль. Прибуття до Львова – наступного дня о 10:18», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що жителі Донеччини можуть евакуюватися щоденним потягом № 234/233 Покровськ – Дніпро – Львів, який вирушає з початкової станції о 14:15 і прибуває до Львова наступного дня о 12:44. Потяг прямує через станції Дніпро, Шевченко, Вінниця, Хмельницький, Тернопіль.

Читайте також: З Херсона триває евакуація, проте у місті є тепло та водопостачання – ОП

Також курсує щоденний потяг № 119/120 Запоріжжя – Кривий Ріг – Львів. Відправлення о 09:45, у Дніпро прибуває о 12:07, у Кривий Ріг – о 15:29, а до кінцевої станції Львів – об 11:44.

Після прибуття на місце призначення безпосередньо на вокзалі Укрпошта виплатить переселенцям допомогу від держави у розмірі 2 тис. грн для дорослих і 3 тис. грн для дітей та осіб з інвалідністю.

Під час реєстрації на евакуацію потрібно обов’язково повідомляти, до якої станції ви прямуєте, додали в Мінреінтеграції.

Читайте також: За п’ять місяців зі східних і південних областей евакуювали майже 334 тисяч людей

Як повідомлялося, від початку повномасштабної російської агресії з підконтрольної Україні території Луганщини виїхали 320 тисяч людей.

Фото: Донецька ОВА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-