У Дніпрі попрощалися із загиблим від ракетного удару подружжям, тіло їхнього сина не знайшли

У Дніпрі попрощалися із загиблим від ракетного удару подружжям, тіло їхнього сина не знайшли

Відео
Укрінформ
У Дніпрі попрощалися із відомою тренеркою Анастасією Ігнатенко та її чоловіком Дмитром, які загинули внаслідок російського ракетного удару по житловому будинку. Тіло їхньої маленького сина досі не знайшли. 

Про це повідомляється в сюжеті місцевого телеканалу, передає Укрінформ. 

В сюжеті зазначається, що в Дніпрі, в інституті фізкультури попрощалися з майстром спорту України зі стрибків на акробатичній доріжці, тренеркою Анастасією Ігнатенко та її чоловіком Дмитром, які загинули під час ракетної атаки по Дніпру, що сталася 14 січня. 

"Тіло дитини не знайдене, лише Анастасії та Дмитра", - повідомляється у в Фейсбуці Спортивного комітету України.

За тиждень до трагедії Анастасія разом з чоловіком зняла квартиру на 7 поверсі в будинку на Набережній Перемоги, 118. Там вони проживали разом з півторарічним сином Макаром. Ракета влучила в під'їзд, де була квартира молодої родини.

Читайте також: Керівнику 52-го полку рф готують підозру за обстріл багатоповерхівки у Дніпрі - генпрокурор

Анастасія Ігнатенко - неодноразова чемпіонка Запорізької області, призерка чемпіонатів України. Анастасія відома не лише як спортсменка, а й як тренер та суддя національної категорії зі спортивної акробатики.  8 років працювала тренером в дніпропетровському клубі «Віват». Тренувала дитячі та дорослі групи. Підготувала кілька першорозрядників та кандидатів у майстри спорту. Брала участь у суддівстві змагань як обласного значення, так і найвищого рангу -  Чемпіонати та Кубки України, інші  всеукраїнські змагання. 

Як повідомлялося, в результаті удару російської ракети по багатоквартирному житловому будинку у Дніпрі загинули 46 людей. Тіла 11 ще не впізнані, стільки ж лишаються зниклими безвісти. Опізнання триває. 

Читайте також: Вимагали надати далекобійні ракети: у Дніпрі поруч зі зруйнованим будинком відбулася акція

80 людей поранені. У лікарнях міста під наглядом медиків лишаються 24 постраждалих. Троє - у важкому стані, серед них 9-річна дівчинка.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-