Інформація щодо зниклих безвісти у Броварах не надходила – Кулеба

Інформація щодо зниклих безвісти у Броварах не надходила – Кулеба

Укрінформ
У Броварах працює координаційний штаб, де громадяни можуть отримати інформацію про своїх родичів та близьких. Наразі інформації щодо зниклих безвісти до нього не надходило. 

Про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону сказав очільник Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба, передає Укрінформ. 

“Після того, як сталася трагедія, в школі № 10 був відкритий координаційний штаб, куди стікається вся інформація, де люди можуть отримати інформацію про своїх родичів та близьких. Інформації про зниклих безвісти на цей момент не поступало”, – сказав Кулеба. 

Він наголосив, що громадяни, які не можуть після трагедії зв’язатися зі своїми близькими, мають звернутися в координаційний штаб та поліцію і надати всю відому інформацію. “Ми будемо уточнювати списки дітей, вихователів, які знаходилися в закладі, батьків, які приводили дітей в садочок, для того, щоб ідентифікувати всіх, встановити місце знаходження кожного”, – сказав Кулеба. 

Голова Київської ОВА додав, що наразі будівля дитячого садочка не придатна для використання, її обстежать, щоб вирішити, чи можливо провести капітальний ремонт. Діти з цього дошкільного закладу будуть переведені в інші дитячі садочки. Працівники закладу, за його словами, поки будуть перебувати у віддаленому режимі, їм буде нараховуватися зарплата. Згодом буде вирішуватися питання про переведення їх до інших закладів. 

Читайте також: У Броварах завершили пошуково-рятувальні роботи на місці падіння гвинтокрила

Стосовно постраждалих Кулеба зазначив, що частина з них доправлена до опікового центру в Києві, частина перебуває в медзакладах Броварів. “Більшість поранених знаходяться в лікарні, яка спеціалізується на опіках, це складні поранення. Щодо медикаментів – контролюю особисто це питання, поки немає потреби в додаткових медикаментах, поки все є. Якщо буде необхідна допомога, ми будемо допомагати місцевий раді в Броварах і опіковому центру в Києві”, – сказав Кулеба. 

Як повідомляв Укрінформ, в середу, 18 січня, через падіння вертольота у Броварах Київської області загинули 14 осіб, з них одна – дитина. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-