На Одещині – перебої з постачанням електроенергії

На Одещині – перебої з постачанням електроенергії

Укрінформ
На Одещині є перебої з постачанням електроенергії, наразі продовжується підключення побутових абонентів, трамваї та тролейбуси в Одесі не курсують.

Про це сказав в ефірі національного телемарафону речник оперативного штабу Одеської обласної військової адміністрації Сергій Братчук, передає кореспондент Укрінформу.

«Дійсно, вчора було влучання в об’єкт критичної інфраструктури. Є і сьогодні перебої з постачанням електроенергії, але найголовніше – критична інфраструктура тримається, фахівці знову довели, що можуть її, так би мовити, втримати в належному стані. Водопостачання, водовідведення, опалення – все це є і працює. Поступово вмикаємо побутових споживачів», - зазначив Братчук.

Читайте також: На Херсонщині 30 бригад працює над відновленням електропостачання

За його даними, напередодні трамваї та тролейбуси превентивно направили в депо, сьогодні електротранспорт також не вийшов на маршрути.

«Тому, що ліміти споживання для області, як і для всіх областей держави, зменшені. Ситуація доволі складна, але вона не є критичною. Знаємо, в яких напрямках рухатися. Ось буквально зараз РЕС із ДТЕКом вмикають ті помешкання, де не було електроенергії по 10-12, а в декого і по 14 годин. Складно, але працюємо», - сказав Братчук.

Як повідомлялося, 14 січня Україна зазнала чергового масованого ракетного удару з боку військ рф.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-