На Херсонщині 30 бригад працює над відновленням електропостачання

На Херсонщині 30 бригад працює над відновленням електропостачання

Укрінформ
На Херсонщині 30 бригад енергетиків працює над відновленням електропостачання.

Про це повідомив у Телеграмі начальник Херсонської ОВА Ярослав Янушевич, передає Укрінформ.

«Для відновлення світла на Херсонщині працює 30 бригад – це 106 робітників та 40 одиниць техніки. Минулої доби бригади працювали на лініях, що живлять населені пункти Нововоронцовку, Твердомедове, Трифонівку, Архангельське, Херсон, Велетенське та Благодатне», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: На Херсонщині двоє чоловіків підірвалися на російській міні

За даними Янушевича, в області триває розмінування: за останню добу вибухотехніки Нацполіції обстежили понад 6 гектарів територій, вилучили 302 вибухонебезпечні предмети, а піротехніки ДСНС обстежили 1,7 га, вилучили і знешкодили 77 вибухонебезпечних предметів.

Зі звільненої Херсонщини 14 січня евакуйовано 91 особу, з них 17 – діти та 2 – маломобільні люди. Зокрема, потягом до Хмельницького виїхали 28 осіб, зазначив Янушевич.

Щодо функціонування медичної сфери начальник ОВА повідомив, що 6 із 10 наданих МОЗ «швидких уже прибули до області (4 до Херсона та по одній до Бериславської та Високопільської громад).

Читайте також: Громада на Херсонщині отримала генератори від міжнародних партнерів

Як повідомлялося, Новорайська сільська громада на Херсонщині отримала шість електрогенераторів від міжнародної агенції GloBee International та її німецьких партнерів — організації Space Eye. Генератори потужністю 4 кВт та 10 кВт доправлять у Пункт незламності в селищі Червоний Маяк, на об‘єкт водозабезпечення у селищах Костирка та Максима Горького, у лікарню у Новорайську, у Пункт незламності у Станіславі та на комунальне підприємство у Токарівці.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-