Харків: внаслідок нічного обстрілу зайнявся склад у понад тисячу квадратних метрів

Харків: внаслідок нічного обстрілу зайнявся склад у понад тисячу квадратних метрів

Фото
Укрінформ
У Харкові внаслідок нічного обстрілу та влучання у складське приміщення виникла пожежа на площі понад тисячу квадратних метрів.

Про це повідомила у Фейсбуці пресслужба ГУ ДСНС у Харківській області, передає Укрінформ.

«10 січня близько 23:00 ворог завдав ракетного обстрілу по місту Харкову. Одна з ракет влучила в одноповерхову складську будівлю, в результаті чого сталася пожежа на площі понад 1000 кв. м. Пожежу ліквідовано о 01:41. На місці події працювало 4 одиниці пожежно-рятувальної техніки та 25 чоловік особового складу ДСНС», - ідеться в повідомленні.

У Харкові внаслідок обстрілу сталася масштабна пожежа / Фото: ДСНС у Харківській області

За даними начальника Слідчого управління ГУ Нацполіції в Харківській області Сергія Болвінова, на місцях двох вибухів правоохоронці знайшли хвостові частини двох снарядів до РСЗВ «Смерч».

«Слідчі досі знаходять уламки від цих снарядів у великому радіусі від епіцентру вибухів - блок стабілізатора одного з них був знайдений біля метро «Київська». Встановлено, що від одного із снарядів загинув пес у приватній будівлі», - зазначив Болвінов.

Читайте також: На Харківщині завершили рятувальні роботи на місці ракетного удару по ринку

Як повідомляв Укрінформ, російські війська пізно ввечері 10 січня обстріляли Київський район Харкова і влучили у склад піротехніки, в результаті чого вона почала детонувати. Люди не постраждали.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-