На Харківщині завершили рятувальні роботи на місці ракетного удару по ринку

На Харківщині завершили рятувальні роботи на місці ракетного удару по ринку

Фото
Укрінформ
Аварійно-рятувальні роботи на місці ракетного удару по ринку в смт Шевченкове на Харківщині завершені: ліквідовано пожежі, з-під завалів було вилучено одне тіло.

Про це повідомила у Фейсбуці пресслужба Головного управління ДСНС України у Харківській області, передає Укрінформ.

«В результаті обстрілу зруйновані 9 торговельних об’єктів: павільйони та торгові ятки, у двох сталися пожежі, загальна площа яких склала близько 50 кв. м. Одна жінка опинилась під завалами. Декілька людей отримали травми. Рятувальники ліквідовували осередки займання та розбирали завали зруйнованих будівель. З-під завалів вилучено тіло однієї загиблої жінки», - йдеться у повідомленні.

На Харківщині завершили рятувальні роботи на місці ракетного удару по ринку Фото: ГУ ДСНС у Харківській області

У роботах були задіяні 20 співробітників ДСНС і чотири одиниці спецтехніки.

Читайте також: Обстріл Очакова: кількість поранених зросла до восьми

Як повідомлялося, близько 9 ранку 9 січня війська рф завдали ракетного удару по ринку у звільненому селищі Шевченкове Куп'янського району Харківської області. На місці загинула одна людина, ще одна померла у лікарні. Крім того, поранено 6 людей, серед них – 10-річна дівчинка, яка отримала осколкове поранення шиї.

На місці влучання правоохоронці вилучили залишки ракети С-300, яку, за даними обласної прокуратури, загарбники випустили з території Бєлгородської області рф.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-