росіяни дві доби поспіль обстрілюють Запоріжжя та область — поліція показала наслідки

росіяни дві доби поспіль обстрілюють Запоріжжя та область — поліція показала наслідки

Фото
Укрінформ
На Запоріжжі війська рф обстрілюють обласний центр, Запорізький і Пологівський райони, внаслідок чого постраждали двоє правоохоронців.

Про це повідомляє у Телеграмі відділ комунікації поліції Запорізької області, передає Укрінформ.

"Упродовж двох діб росіяни били по території регіону з артилерії та РСЗВ, зокрема касетного типу, застосували дрони-камікадзе. Руйнувань зазнали житлова та цивільна інфраструктури обласного центру, Запорізького та Пологівського районів. У результаті обстрілів постраждали двоє правоохоронців, їх госпіталізовано", - йдеться у повідомленні.

Наслідки ворожих обстрілів Запоріжжя та області Фото: поліція

Загалом, зазначили в поліції, ворожі війська обстріляли понад 20 населених пунктів у Запорізькій області. Поліція задокументувала наслідки, правова кваліфікація – ст. 438 «Порушення законів та звичаїв війни» Кримінального кодексу України.

Читайте також: Війська рф за добу обстріляли вісім регіонів України – зведення ОВА

Також інформують, що за минулі дві доби евакуйовано залізничним транспортом з міста Запоріжжя до міст Львів, Чоп та Ковель 2045 осіб, з них - 257 дітей.

Як повідомляв Укрінформ, у ніч проти 8 січня ворог укотре атакував південні околиці Запоріжжя, застосувавши касетні боєприпаси. Внаслідок потрапляння ракет пошкоджено складські та інші допоміжні приміщення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-