У Львові біля головного вокзалу усіх охочих пригощатимуть різдвяними стравами

У Львові біля головного вокзалу усіх охочих пригощатимуть різдвяними стравами

Укрінформ
На площі перед головним залізничним вокзалом львів’ян і переселенців сьогодні пригощатимуть святковими різдвяними стравами за ініціативи та підтримки польських благодійників.

Про це повідомляє пресслужба Львівської міської ради, передає Укрінформ.

«З ініціативи міста Катовіце, безпосередньо президента міста Марціна Крупи, та фундації Wolne Miejsce у Львові 7 січня з 12:00 до 15:30 відбудеться приготування та частування святковими стравами – червоним борщем, варениками, різдвяною випічкою. Частуватимуть смаколиками мешканців Львова та внутрішньо переміщених осіб, які перебувають у Львові», - йдеться у повідомленнні.

Читайте також: Епіфаній - про різдвяну службу ПЦУ у Лаврі: Історична подія в історичному місці

Поляки наголошують, що цьогорічне Різдво для українців проходить в тіні війни та трагедій. Багато сімей розділені: хтось залишився в країні, хтось виїхав за кордон, а хтось воює на фронті. Саме тому вони вирішили створити тепле родинне коло для зустрічі Різдва для всіх тих, хто зараз знаходиться у Львові.

Як повідомлялося, у переддень Різдва Христового, 6 січня, працівники Центру обліку та нічного перебування бездомних осіб для людей, які отримують послуги у цій установі, накрили святвечірній стіл. Близько півсотні людей, які через різні життєві обставини не мають домівки, змогли спільно покуштувати традиційні святвечірні українські страви.

Фото: Львівська міська рада

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-