У Маріуполі в пошкоджених будинках квартири затоплює дощем, люди замерзають

У Маріуполі в пошкоджених будинках квартири затоплює дощем, люди замерзають

Відео
Укрінформ
У тимчасово захопленому російськими військовими Маріуполі в пошкоджених загарбниками будинках квартири затоплює дощем, від води замикає проводку, люди замерзають.

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомила Маріупольська міська рада та опублікувала відповідне жахливе відео з різних квартир міста.

«Ось як виглядає життя в окупованому Маріуполі. Квартири затоплює, а вікон немає. Люди просто замерзають. Мешканці знімають відео, де домівки затоплює водою після дощів. І це взимку, коли маріупольці і так не мають опалення. А від води ще й замикає проводку, що може призвести до пожеж. Зігрітися теж не вдається, адже у багатоквартирному будинку так і не замінили вікна», - йдеться у дописі під відео.

Читайте також: У Маріупольському районі загарбники посилили перевірки – шукають учасників спротиву

У міськраді підкреслили, що так насправді виглядає «відновлення життя» від російських загарбників.

Агресія росії спричинила в Маріуполі одну з найбільших гуманітарних катастроф. Місто майже на 90% зруйноване внаслідок ворожих обстрілів.

Читайте також: У Маріуполі понівечені обстрілами багатоповерхівки «латають» брезентом - Андрющенко

Нині у заблокованому місті залишаються понад 100 тис. жителів. Багатьом людям ніде жити, вони перебувають у підвалах пошкоджених будинків, дехто живе у наметах. Водночас у вцілілих та пошкоджених будинках немає опалення. Люди зустріли новорічні свята без опалення, газу та світла, багато хто з розбитими вікнами.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-