На Різдво росіяни можуть влаштувати теракти у храмах на окупованих територіях — Верещук

На Різдво росіяни можуть влаштувати теракти у храмах на окупованих територіях — Верещук

Укрінформ
Віцепрем’єр-міністр Ірина Верещук закликала українців бути особливо обережними, адже є інформація про те, що на православне Різдво росіяни готують теракти в храмах на тимчасово окупованих територіях.

Про це вона написала у Телеграмі, передає Укрінформ.

“Звертаюсь до українських громадян на тимчасово окупованих територіях. Є інформація, що на православне Різдво росіяни готують теракти в храмах на тимчасово окупованих територіях. Закликаю громадян бути обережними та за можливості утриматись від відвідання місць з великим скупченням людей”, - йдеться у дописі.

Верещук також просить кожного громадянина берегти себе і своїх близьких: "Бережіть себе і своїх близьких. Чекайте на ЗСУ".

Читайте також: Мішель - про «перемир’я» путіна: Таке ж фальшиве, як і «референдуми»

Як повідомляв Укрінформ, раніше російські пропагандистські медіа повідомили, що президент країни-терориста рф володимир путін нібито доручив ввести з 12.00 6 січня до 24.00 7 січня “режим припинення вогню” по всій лінії бойового зіткнення сторін в Україні.

Зі свого боку радник керівника Офісу Президента України Михайло Подоляк заявив, що для росії “тимчасове перемир’я” можливе після виходу з тимчасово окупованих територій, адже Україна не атакує чужі землі й не вбиває цивільних, а знищує виключно загарбників.

Міжнародна волонтерська спільнота InformNapalm із посиланням на власні джерела поінформувала про високу ймовірність підриву православних храмів Донецька та інших населених пунктів на окупованих росіянами територіях на Різдво.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-