Луганщина: у Біловодську ворог забирає у селян ангари, щоб розмістити там солдат

Луганщина: у Біловодську ворог забирає у селян ангари, щоб розмістити там солдат

Укрінформ
Загарбники у Біловодську та околицях розселяють своїх військових по ангарах, «віджатих» у місцевих аграріїв.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомила Луганська обласна військова адміністрація.

«Свавілля спостерігається у Біловодській громаді. Там окупаційна влада змушує аграріїв звільняти ангарні приміщення, аби заселяти туди російських солдат. Також на базі сучасної лікарні, якою вона була до 24 лютого минулого року, тепер розташований військовий госпіталь, який завалений пораненими окупантами», - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що схожі процеси спостерігаються і в Луганську.

«Щоправда, там «вагнерівців» вже пакують до неврологічного відділення обласної клінічної лікарні, де найманцями зайнято близько 100 ліжко-місць. В інших медичних закладах міста вільних місць практично не залишилося», - повідомляє ОВА.

Читайте також: росіяни проводять «фільтрацію» на Луганщині – жителів підозрюють у допомозі ЗСУ

У Сєверодонецьку люди мерзнуть за відсутності теплопостачання, але "влада" до пункту тимчасового розміщення пустила тільки 67 осіб, хоча той розрахований нібито на 700 осіб.

Як повідомляв Укрінформ, загарбники на Луганщині посилюють репресії, шукаючи «навідників» серед місцевого населення у звʼязку з влучними точковими ударами ЗСУ по базах розташування військ рф. Зокрема фільтрацію проведено в селах Половинкине і Титарівка Старобільського району.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-