У Харкові відновили подачу тепла у 1 250 будинків, знеструмлених через атаки дронів

У Харкові відновили подачу тепла у 1 250 будинків, знеструмлених через атаки дронів

Укрінформ
У Харкові повністю відновили подачу тепла в 1 250 будинках, яка припинилася вночі 29 грудня внаслідок атаки дронами Shahed по критичній інфраструктурі міста.

Про це в ефірі національного телемарафону «Єдині новини» розповів начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов, передає кореспондент Укрінформу.

« У нас 1 250 житлових будинків залишилися без теплопостачання – на сьогоднішній час воно повністю по місту відновлене», - сказав начальник ОВА.

Щодо ситуації в енергетиці, то з 31 грудня на 1 січня, за словами Синєгубова, в області не застосовувалися навіть планові відключення. Надалі за потреби регіон повернеться до практики планових відключень.

Читайте також: Поліція показала наслідки учорашніх обстрілів Харківщини

«Будемо дивитися по лімітах. Якщо будемо вписуватися, не застосовуватимемо в повному обсязі відключення», - зазначив він.

Синєгубов зауважив, що у 2023 році Харківщина продовжить нарощувати обороноздатності.

«315 кілометрів кордону із російською федерацією, із агресором. Тому ми маємо цілодобово працювати над підвищенням обороноздатності, а це побудова фортифікаційних та оборонних споруд», - наголосив Синєгубов.

Читайте також: На Харківщині оголосили підозру залізничникам, причетним до завезення ворожої техніки

Як повідомляв Укрінформ, у Харкові внаслідок ударів дронами близько 1250 будинків залишилися без опалення. З вечора 28 грудня і вночі 29-го українські захисники збили 11 із 13 апаратів Shahed, які були спрямовані на критичну інфраструктуру Харкова. Протягом 29 грудня Харків тричі зазнав ракетних атак. Загарбники використали ракети різних типів, усі були спрямовані також на об’єкти критичної інфраструктури в Немишлянському, Основ'янському та Індустріальному районах зокрема, ворог бив по енергетичних підстанціях.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-