На Хмельниччині росіяни влучили у військовий об'єкт та АЗС

На Хмельниччині росіяни влучили у військовий об'єкт та АЗС

Укрінформ
У Хмельницькій області під час масованої ракетної атаки в суботу, 31 грудня, російські загарбники влучили у військовий об'єкт й автозаправну станцію.

Як передає Укрінформ, про це очільник Хмельницької обласної військової адміністрації Сергій Гамалій повідомив у Телеграмі.

"Сьогодні під час ракетного удару відбулося влучання у військовий обєкт в місті Хмельницькому. Пошкоджена техніка. Також є влучання в АЗС", — зазначив він.

За даними глави ОВА, унаслідок ворожого обстрілу пошкоджені вісім транспортних засобів, 13 житлових будинків та складські приміщення.

Пошкоджень критичної інфраструктури немає. Проводяться роботи з ліквідації наслідків ракетних ударів і надання медичної допомоги постраждалим.

Читайте також: У Києві внаслідок ракетної атаки одна людина загинула, 22 поранені - Кличко

"Наразі госпіталізовано 8 цивільних осіб, наймолодшій постраждалій — 19 років, дівчина (22 роки) — у важкому стані", — додав Гамалій.

Як повідомлялося, 31 грудня росія вкотре здійснила масовану ракетну атаку на українську інфраструктуру. Загалом ворог випустив понад 20 крилатих ракет, 12 з них знищені силами протиповітряної оборони. Збиття здійснені в Київській, Житомирській та Хмельницькій областях.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-