У Херсоні повністю відновлене газопостачання

У Херсоні повністю відновлене газопостачання

Укрінформ
У Херсоні наразі повністю відновлене газопостачання, а також на 83% – електропостачання, на 92% – водопостачання та на 76% – тепло.

Як передає Укрінформ, про це в Телеграмі повідомила Херсонська міська рада.

«У Херсоні тривають роботи з відновлення критичної інфраструктури територіальної громади. Відновлюється газо-, водо-, теплопостачання, а також водовідведення. Газопостачання повністю відновлено у м. Херсон, смт Антонівка, с-ще Молодіжне, смт Зеленівка, с. Богданівка, с. Петрівка, с-ще Сонячне, смт Наддніпрянське, с-ще Інженерне, смт Комишани, с-ще Зимівник, с-ще Благовіщенське, с-ще Приозерне, с. Степанівка, Садове, Придніпрянське», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: На Львівщині стабілізували ситуацію з електропостачанням

Зазначається, що до електропостачання підключено 119 500 точок обліку, що становить 83% від всіх споживачів. Централізоване водопостачання відновлено у всіх районах міста на 92%. Мікрорайони Карантинний острів та Корабел, а також Антонівка залишаються без централізованого водопостачання.

Окрім того, теплопостачання міста відновлено на 76%, працює 30 котелень із 37 котелень. 865 житлових будинків під'єднали до тепла.

Читайте також: Дефіцит потужності в енергосистемі дещо скоротився – Укренерго

Як повідомляв Укрінформ, російська армія за добу 26 грудня 40 разів обстріляла територію Херсонської області, 11 разів атакувала Херсон, є поранена людина.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-