Гайдай розповів, як їздив з керівником «Укрпошти» в деокуповане село на Луганщині

Гайдай розповів, як їздив з керівником «Укрпошти» в деокуповане село на Луганщині

Укрінформ
У селах на деокупованій частині Луганщини ситуація критична через постійні обстріли російської артилерії.

Про це на брифінгу в Медіацентрі Україна — Укрінформ розповів начальник Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай.

«Якщо говорити про деокуповані території, то ситуація там вкрай важка, тому що, на жаль, не припиняються обстріли цих населених пунктів. Іноді доводиться евакуювати поранених місцевих жителів. Все, що стосується підвезення гуманітарних продуктових наборів – ми цим місцеве населення забезпечуємо. Зараз забезпечуємо побутовою хімією, певними ліками та наборами для легких ремонтів», - зазначив Гайдай.

Читайте також: росіяни відвели військове командування з Кремінної до Рубіжного – Гайдай

Він нагадав про недавню поїздку в село Невське разом із керівником Укрпошти.

«Ми були навіть уже з Ігорем Смілянським і його командою в Невському, і навіть видавали допомогу від Червоного хреста і пенсії, але все одно важко, тому що обстріли не припиняються», - наголосив очільник Луганщини.

Як повідомляв Укрінформ, за фактом пошкодження приватного домоволодіння та руйнування господарчої споруди внаслідок обстрілів окупаційними військами рф с. Невське слідчі відкрили кримінальне провадження за ст. 438 ККУ (Порушення законів та звичаїв війни).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-