Лікарні Луганщини переповнені пораненими російськими військовими

Лікарні Луганщини переповнені пораненими російськими військовими

Укрінформ
На Луганщині лікарні переповнені пораненими російськими загарбниками, через що там не вистачає медперсоналу та ліків.

Як передає Укрінформ, про це в Телеграмі повідомила Луганська ОВА.

«Луганська обласна клінічна лікарня, Луганська міська багатопрофільна лікарня № 15 та Залізнична лікарня передані для користування російським окупаційним військам. Місцевому населенню в обслуговуванні відмовляють та пропонують звертатися до інших лікувальних закладів», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що в одній з лікарень зараз перебуває понад 1000 поранених бойовиків. Для надання їм допомоги не вистачає медичного персоналу, асистентів хірургів, а також достатньої кількості медичних препаратів, ліжкомісць та постільної білизни.

За інформацією ОВА, росіяни готуються приймати наступну партію поранених окупантів, адже за минулу добу підрозділи Сил оборони відбили атаки ворога в районах Стельмахівки, Червонопопівки.

Читайте також: На Луганщині ворог замінував мости, траси та лісосмуги

Окрім того, жителі окупованого Сєвєродонецька повідомляють, що під виглядом ремонтних робіт росіяни проникають в їхні квартири, як порожні, так і заселені. В оселях загарбники вирізають радіатори та викрадають особисті речі.

Як повідомляв Укрінформ, на Луганщині російські загарбники замінували великі мости, траси та всі лісосмуги, що значно ускладнює просування вперед ЗСУ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-