На Херсонщині вже розчистили понад 500 кілометрів доріг

На Херсонщині вже розчистили понад 500 кілометрів доріг

Укрінформ
У Херсонській області фахівці вже розчистили 215 кілометрів доріг державного значення та 348,5 кілометра - місцевого.

Про це повідомив у Телеграмі начальник Херсонської обласної військової адміністрації Ярослав Янушевич, передає Укрінформ.

"Продовжуємо працювати, аби повернути нормальне життя на звільнену Херсонщину. Тривають роботи із розчищення доріг на Херсонщині. Нині фахівцям вдалося розчистити 215 кілометрів доріг державного значення та 348,5 кілометра – місцевого", - зазначив очільник ОВА.

Читайте також: росіяни за добу понад 50 разів обстріляли Херсонщину, загинули троє людей

За його даними, вибухотехніки Нацполіції обстежили територію площею 8 гектарів, вилучили 508 вибухонебезпечних предметів, знищили 17. Піротехніки ДСНС обстежили 11 гектарів, вилучили та знешкодили 212 вибухонебезпечних предметів.

Янушевич поінформував, що фахівці Vodafone відновили роботу 3 базових станцій у Суворовському районі Херсона. Нині на визволеній Херсонщині працює 147 базових та 4 пересувних станцій.

Для відновлення електропостачання на Херсонщині працюють 32 бригади. Минулої доби роботи проводилися на лініях, які живлять Високопілля, Новодмитрівку, Новомиколаївку, Білу Криницю, Любимівку, Херсон, Чорнобаївку, Геологів та Зеленівку.

Читайте також: Ворог обстріляв штаб гуманітарної допомоги на Херсонщині — одна загибла, двоє поранених

Глава ОВА також поінформував, що до Херсонської міської клінічної лікарні ім. О.С.Лучанського доставлено дизельний генератор потужністю 176 кВт, наданий Управлінням Верховного комісара ООН у справах біженців.

Як повідомлялося, російські війська 18 грудня вкотре обстріляли Херсон. Постраждало троє людей, один поранений у тяжкому стані.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-