У Дніпрі зупинені п'ять котелень - без тепла понад 180 будинків, навчальні і медзаклади

У Дніпрі зупинені п'ять котелень - без тепла понад 180 будинків, навчальні і медзаклади

Укрінформ
У Дніпрі комунальники працюють у посиленому режимі, аби відновити тепло- й водопостачання та водовідведення. 

Зокрема, у місті зупинені п'ять котелень, що забезпечують теплом 189 житлових будинків, 10 навчальних і три медичні заклади. Про це у Фейсбуці повідомляє департамент благоустрою та інфраструктури Дніпра, передає Укрінформ.

"Ситуація важка, але контрольована. Станом на 14:00 через відсутність тиску водопостачання внаслідок знеструмлення ДТЕКом зупинені п'ять котелень. Вони забезпечують теплом 189 житлових будинків, 10 навчальних закладів та три лікувальні заклади", - йдеться у повідомленні.

За інформацією департаменту, через відсутність електроенергії та холодного водопостачання наразі не працюють районні котельні у Чечелівському районі. Водночас поновлено роботу двох котелень, які забезпечують теплом медустанови.

Читайте також: Четверо постраждалих від обстрілу Кривого Рогу - в тяжкому стані

"Також відновлено роботу котельні на вул. Воскресенська, яка забезпечує теплом близько 60 будинків та медичну установу. На Лівобережній частині міста котельні працюють частково. Проте через відсутність водопостачання змушені працювати на запасах води в баках. Інші комунальні підприємства допомагають ці запаси поповнювати", - поінформували у департаменті.

У Новокодацькому районі напруга на котельні подана, але відсутнє водопостачання, тому їх робота запущена не в повному обсязі. Відновлено роботу котельні на вул. Липовій.

Решта котелень не працюють у зв’язку з відсутністю тиску води через відсутність електроенергії.

Читайте також: В Укренерго розповіли про стан енергосистеми після ракетного удару рф

"Проводяться всі можливі заходи з підключення та запуску об’єктів водопостачання та водовідведення до електроенергії", - заявили у департаменті.

Як повідомлялося, міський голова Дніпра Борис Філатов 16 грудня заявив, що у зв’язку з черговою терористичною атакою рф у Дніпрі без енергозабезпечення залишились більшість комунальних об’єктів тепло- та водопостачання.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-