В Одесі з наступного тижня почнуть діяти нові графіки відключень світла

В Одесі з наступного тижня почнуть діяти нові графіки відключень світла

Укрінформ
В Одесі з наступного тижня почнуть діяти нові графіки стабілізаційних відключень електроенергії.

Як передає Укрінформ, про це пресслужба ДТЕК повідомляє у Телеграмі.

Графіки розроблені з урахуванням складної ситуації в енергосистемі, що склалася внаслідок останніх терористичних обстрілів.

Зокрема вони складаються з трьох категорій: білий колір на графіку: світло є і в цей час його наявність гарантована; сірий колір на графіку: в цей час гарантовано не буде світла; світло-сірий колір на графіку: можливі відключення, якщо дисбаланс в енергосистемі буде збільшуватись.

Громадян просять звертатися через сайт, на сторінці у Фейсбук, або в кол-центр у випадку якщо їхня адреса відсутня в переліку.

Енергетики зазначають, що ситуація в енергосистемі досі складна, тому вони просять жителів Одеси та області при стабілізаційних та екстрених відключеннях вимикати з мережі всі енергоємні прилади та освітлення в кімнатах, де немає людей, не вмикати одночасно всі електричні прилади після повернення світла, прилади з таймерами запрограмувати на роботу в нічний час: з 00 годин до 6-ої ранку, електродвигуни і насосні станції вмикати в мережу через 20-30 хвилин після появи електроенергії, бізнес-клієнтам відмовитись від зовнішнього освітлення фасадів офісів, ресторанів та торгових центрів.

Читайте також: В Укренерго розповіли про стан енергосистеми після ракетного удару рф

Як повідомляв Укрінформ, 16 грудня рф випустила по Україні понад 60 ракет. У багатьох областях зникло електропостачання.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-